Populaire Content

EIVI SPANJE
Wijnhuizen Spanje

EIVI SPANJE

Iedere wijn van EIVI is een speciale wijn! Iedere fles is uitgerust met een unieke armband die om de fles wordt meegeleverd. EIVI Winery is een Spaanse wijnmaker die Ibiza op ieder moment van het jaar, op iedere plek in de wereld dichterbij brengt.
00:3624 maanden geleden
BELONDRADE SPANJE
Wijnhuizen Spanje

BELONDRADE SPANJE

Alle geweldige verhalen beginnen met een droom. Die van Didier Belondrade was niemand minder dan het maken van een witte wijn met hoofdletters in het land van Don Quichot. Geïnspireerd door vier passies; een land, een klimaat, een terroir en een variëteit
00:5324 maanden geleden
JAVIER SANZ SPANJE
Wijnhuizen Spanje

JAVIER SANZ SPANJE

De familie Sanz kent vier generaties wijnbouwers. Agustín Nanclares, de overgrootvader van Javier, begon deze traditie. Hij maakte wijn van de druiven die werden geteeld op hun landgoed; villa Narcisa. Kennis en knowhow zijn de belangrijkste activa van dit wijnhuis. Er wordt grote zorg besteed aan alle facetten van het maakproces. De moderne wijnmakerij, in combinatie met 104 hectare wijngaarden, is hun “wijnziel.” Zij geloven in de traditionele relatie tussen teler en wijnstok. Tegenwoordig gebruikt men de nieuwste technologie tijdens het procedé van wijn maken om alle kwaliteiten van de druif zo goed mogelijk te bewaren.
02:1818 maanden geleden
WINZER SOMMERACH VALENTIN SILVANER TROCKEN
Witte Wijn Duitsland

WINZER SOMMERACH VALENTIN SILVANER TROCKEN

De druiven voor de Winzer Sommerach Silvaner komen uit de wijngaard Valentin, vernoemd naar de beschermers van Sommeracher wijnmakers. De druiven worden vroeger geplukt om de fruitzuurgraad van de druiven te behouden, hierdoor zijn de wijnen gemaakt op frisheid en doordrinkbaarheid. Frisse en smaakvolle wijn die licht geel van kleur is. Mooie neus van citrusfruit, groene appel en grapefruit aangevuld met een minerale toon. Klein sprankeltje in de aanzet en daarna mooi evenwichtig fris met een klein en zeker niet restzoetje. Heerlijk om zo te drinken of in combinatie met gerechten. Bijvoorbeeld bij verschillende vissoorten, pasta's, salades en veel groenten soorten. Gaat erg goed samen met asperges.
01:0216 maanden geleden
BERNARDUS WINERY AMERIKA
Wijnhuizen Amerika

BERNARDUS WINERY AMERIKA

Amerikaans wijnhuis van de Nederlandse ondernemer, Ben Pon
01:1224 maanden geleden
CHATEAU MILLEGRAND FRANKRIJK
Wijnhuizen Frankrijk

CHATEAU MILLEGRAND FRANKRIJK

Château de Millegrand is een van de grootste wijndomeinen in de Languedoc. Het strekt zich uit langs het Canal du Midi, een UNESCO-werelderfgoed, in de stad Trèbes, in de Aude. Dit pand werd in de 12e eeuw aan de abdij van Lagrasse geschonken en is sindsdien eigendom van de geestelijkheid. In 2003 werd het kasteel eigendom van de familie Bonfils na een overeenkomst met het bisdom Carcassonne.
01:0724 maanden geleden
CLOUDY BAY NIEUW ZEELAND
Wijnhuizen Nieuw Zeeland

CLOUDY BAY NIEUW ZEELAND

Cloudy Bay, opgericht in 1985, was een van de eerste vijf wijnmakers die zich in Marlborough waagden. In die tijd was het bijna een onvoorstelbare plek om een ​​wijngaard op te zetten. Maar de oprichter van Cloudy Bay - David Hohnen - was overtuigd van zijn potentieel om geweldige wijn te produceren en investeerde in het beste land van de regio. Sindsdien is Marlborough uitgegroeid tot de toonaangevende wijnregio van Nieuw-Zeeland, evenals een van de beste wijnmakerijen ter wereld. Het wijnhuis is vernoemd naar Cloudy Bay, een waterverkenner die kapitein James Cook tegenkwam tijdens zijn reis naar Nieuw-Zeeland in 1770. Zijn ontdekking viel samen met overstromingen in de regio, die grote hoeveelheden sediment in de zee spoelden. Cook merkte het ondoorzichtige uiterlijk van het water op en doopte het gebied op een slimme manier Cloudy Bay.Vandaag Cloudy Bay legt niet alleen de essentie van Marlborough vast, maar belichaamt ook de luxe van Nieuw-Zeeland voor de wereld. De luxe van ruimte en tijd, van intieme momenten en de zeldzaamste kwaliteiten van de natuur.
00:5524 maanden geleden
AIX VIN THE PROVENCE FRANKRIJK
Wijnhuizen Frankrijk

AIX VIN THE PROVENCE FRANKRIJK

De 135 jaar oude wijnmakerij van Maison Saint Aix ligt in het zuiden van Frankrijk, op slechts een uur ten noordoosten van Aix-en-Provence. Met 75ha wijngaard is Maison Saint Aix een van de grootste domeinen in de beroemde AOP Coteaux d'Aix-en-Provence. Gelegen op een plateau op 420 meter boven zeeniveau. Op deze bijzondere plek werken de makers van AIX Rosé jaar na jaar met passie en toewijding aan het creëren van de prachtige AIX Rosé.
01:0424 maanden geleden
ALLAN SCOTT NIEUW ZEELAND
Wijnhuizen Nieuw Zeeland

ALLAN SCOTT NIEUW ZEELAND

Familiewortels zitten diep. Niemand heeft meer ervaring met het telen van druiven in Marlborough dan Allan Scott. Hij plantte enkele van de beroemdste wijngaarden van de regio, waaronder de allereerste, en heeft hier sindsdien elk jaar gewerkt.
00:5924 maanden geleden
JAMIESON RANCH AMERIKA
Wijnhuizen Amerika

JAMIESON RANCH AMERIKA

Jamieson Ranch Vineyards werd opgericht in 2011. De wijnmakerij is vernoemd naar de historische rancher John Brocklebank Jameson, die hielp bij het vestigen van de Napa Valley. Tegenwoordig brengen we een eerbetoon aan de rijke boerderijtraditie van de Napa-vallei en het Amerikaanse Westen met onze wijnen: Double Lariat, een dubbele lasso en Reata, het Spaanse woord voor Lariat. Een lariat is een touw dat wordt gemaakt door vele kleine draden met elkaar te verweven. Terwijl de wijnmakerij een rijke geschiedenis combineert, brengt onze wijnmaker druiven samen die zijn geteeld in gerespecteerde appellations om unieke en individuele wijnen te creëren. Onze merken, Whiplash en Light Horse, vieren de paarden die een belangrijke rol speelden bij het maken van de Napa Valley en het Amerikaanse Westen tot wat het nu is.
01:2624 maanden geleden
LEO HILLINGER OOSTENRIJK
Wijnhuizen Oostenrijk

LEO HILLINGER OOSTENRIJK

Leo HILLINGER is een wijnboer in hart en nieren, en veel meer dan dat. Jarenlange stage en reizen: geboren in Eisenstadt, groeide hij op in Jois. Omgeven door wijngaarden en druiven. Wijn was dus altijd een belangrijk element in de omgeving van Leo HILLINGER. Zijn vader was een wijnhandelaar, met daarbovenop een traditionele wijnbar. De jonge Leo verwierf zijn eerste professionele poetsmiddel tijdens een stage in Rheinland-Pfalz en begon andere kennis te vergaren. De wijn is één ding. Economie is de andere. En zo studeerde hij af in Duitsland als gecertificeerd econoom en meester in de wijnbouw. Tegenslagen & stijging: na verdere reizen in het buitenland - ook in Californië - eindelijk de terugkeer naar Jois. Toegang tot de wijnscène. Met veel tegenslagen, voordat de beklimming succesvol werd. Leo HILLINGER is niet een man die alleen de mooie delen van het verhaal vertelt. Zijn pad was rotsachtig en hij spreekt er openlijk over. Maar dit pad heeft hem geleid naar waar hij heen wilde. Hoe heeft hij zijn doel bereikt? 'Met consistentie, consistentie, consistentie', is het directe antwoord.
01:1623 maanden geleden
CHATEAU LES CARRASSES FRANKRIJK
Wijnhuizen Frankrijk

CHATEAU LES CARRASSES FRANKRIJK

We willen dat onze landgoederen en hun wijngaarden een perfecte uitdrukking zijn van deze diversiteit en dat onze wijnen de persoonlijkheid van elk terroir weerspiegelen, met respect voor de natuur en authenticiteit. Diversiteit houdt ook de belofte in van pure smaken, die van onze wijnen. Ten slotte wordt diversiteit gecultiveerd door de wedergeboorte van erfgoed en mensen, door middel van wijntoerismeprojecten en sociale verantwoordelijkheid.
00:5823 maanden geleden