Wat zijn de voordelen van registreren bij WijnWereld.Online

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN REGISTREREN BIJ WIJNWERELD.ONLINE

Registreren op WijnWereld.Online is niet verplicht. Ook zonder dat je geregistreerd bent kun je alle content geheel gratis bekijken, delen en downloaden.
Het registreren op WijnWereld.Online heeft wel een aantal voordelen. Zo kunnen we aan de hand van je voorkeuren directe aanbiedingen toesturen en of nieuwe content binnen jouw voorkeuren met je delen. Zo krijg je vanuit het platform alleen een pushbericht wanneer er content is geupload die jij als interessant hebt aangemerkt.

Wanneer je bent geregistreerd gelden wel extra privileges met kortingscodes en eventuele events en proeverijen. In sommige gevallen zijn dergelijke privileges louter en alleen voor personen die zijn geregistreerd.
Op WijnWereld.Online bestel je niet direct de wijnen of dranken die je graag wenst te ontvangen. Vanuit dit platform word je doorgelinkt naar onze shop, Wijnwereld.shop 

Registreren maakt ook dat wij je wensenlijst en favourites exact kunnen monitoren. Staan je wijnen of andere dranken in bestelling en zijn deze inmiddels geleverd, kunnen we je spoedig hiervan in kennis stellen.

Heb je vragen over het wel of niet registreren laat het ons dan weten middels; vraaghet@wijnwereld.online